Forskare upptäcker nya dvärgplanet bortom Pluto

många kometer har sitt ursprung i Kuiperbältet eller Oorts moln, men deras ovala banor kommer att dra dem till solen, även om det allmänt anses de yttre områdena av solsystemet huvudsakligen består av små himlakroppar som består än Pluto.

Enligt utländska medier rapporterar, i familjefoto i solsystemet, tillägg av ett nytt ansikte.
Förutom Pluto, har forskare upptäckt en ny dvärgplanet.
Enligt NPR rapporten, kallad dvärgplaneten & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, en diameter på cirka 530 km från solen ca 8,5 miljarder km bort.
I jämförelse, Plutos största måne, Charon diameter på 1200 km och aphelionen från Sun har 7,3 miljarder kilometer.
För 2014UZ224 på & ldquo; år & rdquo; (dvärgplanet om den tid som krävs för att ringa in det datum) är cirka 1100.
Som jämförelse, Pluto på en & ldquo; i & rdquo; endast ca 248 år.
Minor Planet Center bekräftade också de nyupptäckta objekten.

Michigan professor i astronomi vid universitetet i David Gerdes berättade NPR, forskare kamera enhet kallas mörk energi (Decam) upptäckte dvärgplaneten.
Vi vet alla att universum accelererar expansion, och bakom denna mekanism driver forskare för att påskynda utbyggnaden av så kallad mörk energi.
För att förstå exakt vad som mörk energi, har kommit, har forskarna skapat en special Decam att observera galaxer och supernova (exploderande stjärna) rörelse bort från jorden i processen, för att få fler ledtrådar.
En annan kallad mörk Survey energi (DES) program.
Programmet kommer att använda observationsdata från Decam generera ett helt universum av & ldquo; & rdquo;, att tillhandahålla kartor och information om mörk energi forskning.

DES har använts för att kartlägga den mörka materien nu (som står för 80% av den totala massan av universum, men deras exakta natur är fortfarande ett mysterium) forskning och hitta tidigare okända föremål.
Enligt vissa uppgifter om uppgiften cigarettes store plats, är DES arbetsfrekvens ungefär en gång i veckan för att ta bilder av flera små områden på himlen.
Detta gör det möjligt för oss att göra några nya upptäckter.
Trots den uppenbara förskjutningen av stjärnor och galaxer vi alltid kommer att stanna i samma position på himlen, relativt nära jorden och solen dök upp i himlen runt upplevelsen av en vecka eller ett par veckor.

enligt NPR säga, för några år sedan, Gerdes kräva vissa studenter söker okvitterade sol systemobjekt i himmelskartan.
Gerdes sade utmaning vissa svårigheter.
Eftersom trots upprepade observationer av viljan hos en region, är intervallet mellan de två observationerna inte fast.
Men eleverna utvecklat en motsvarande dator Ruan att hantera fluktuationer i observationsperioden, och lyckats identifiera rörelse himlakroppar.
NPR rapporterade att före och efter forskarna tog två år för att säkerställa att 2014UZ224 upptäckt.
Även om dess omloppsbana inte är helt bestämt sig för att göra denna upptäckt forskare sade att de tror 2014UZ224 inom solsystemet från solen i fjärran himmelska tredje.

Innan denna upptäckt, tillgång till det inre solsystemet & ldquo; dvärgplanet & rdquo; minsta himmelska namn är Ceres.
Det ligger i asteroidbältet mellan Mars och Jupiter.
Gerdes berättade NPR, 2014UZ224 som en dvärgplanet kan fortfarande vara lite för liten, men det överlämnades till Internationella astronomiska unionen (gjord innan dvärgplanet Pluto nedgraderas till bestrida beslutet) att bestämma.
Solsystemet fyra andra dvärgplaneter har bekräftats, men enligt en NASA uttalande, forskare tror att det kan finnas dussintals solsystemet, och ännu mer än 100 föremål storleken på dvärgplaneter ännu inte upptäckt.

område som ligger utanför bana Neptunus kallas Kuiperbältet.
Detta är en skålformad yta tros innehålla tusentals isiga eller steniga himlakroppar.
Efter detta kallas Oorts moln, en sfärisk region fylld med isiga eller steniga himlakroppar, insvept i övriga området av solsystemet.
Många kometer har sitt ursprung i Kuiperbältet eller Oorts moln, men deras ovala banor kommer att dra dem till solen, även om det allmänt anses de yttre områdena av solsystemet huvudsakligen består av små himlakroppar som består än Pluto.
Vi har fortfarande inte utesluter en nära Neptune stora planeter kan vara lurar där.
Nyligen genomförda studier har visat att banan är känd utanför solsystemet föremål kan innebära att & ldquo; existens, den nionde planeten & rdquo.
Studien kommer att leda arbetet med att upptäcka nya planet med hjälp av ett teleskop.