Forskare upptäckte misstag TNOs när du söker efter de första nio planeter

Som framgår är detta konstnären skildras i den nionde planeten i solsystemet, nyligen, astronomer i sökandet efter en nionde planet när misstag upptäckte 10 TNOs.

Enligt Science News webbplats rapporterade att nyligen, astronomer söka solsystemet & ldquo; den nionde planeten & rdquo; i processen, av misstag upptäckte oupptäckt före 10 TNOs.

Baserat på dessa 10 föremål och spår läge, kallas de och ldquo; & rdquo;, TNOs kommer att bidra till mer noggrant mäta pre Cheap Cigaretter Outlet nionde planet i solsystemet och storleken på volymen och håller solens avstånd, eftersom
allvar kommer att påverka driften av en nionde planet bortom Neptunus små föremål.

forskargrupp Washington Carnegie Science Institute astronomen Scott – Xie Pate (Scott Sheppard) Dr sade: & ldquo; himmelsk eller kommer att avslöja mysteriet med ursprung och utveckling av solsystemet bana utanför Neptunus, även om vi tror att här
det finns tusentals små kroppar, men hittills inte hittat ett stort antal små kroppar, främst eftersom de är mycket långt avstånd.
& Rdquo; närvaron

mindre TNOs kanten av solsystemet att låta forskare anser att det bör finnas en större volym av den mystiska planeten, tillsammans med ytterligare forskning, eller för att bättre förstå den verkliga situationen utanför solsystemet.