Grundat landets första rymd Asgardian

Enligt den brittiska ”Daily Mail” rapporterade den 12 oktober, den 11: e ett internationellt team av forskare tillkännagav inrättandet av de första länderna i rymden, som heter Asgar II & V dia, som syftar till att skydda planeten från förödande asteroid
inverkan, är de första stegen i projektet att lansera en satellit nästa år.
Dessutom, från och med nu kan man registrera sig på Asgardia projektets webbplats, de första 100.000 regis blir Asgardia medborgare.

Enligt projektledaren, sade, genom inrättandet av en ny och ldquo; & rdquo;, det nationella projektet ägande av utrymme för människor och utrymme för att skapa en ny ram för status som en självständig nation.
Gruppledaren är grundare av den internationella flygforskningscentret Igor Ashurbeyli, på 11: e han meddelade chockerande program vid en presskonferens i Paris.
Förarbete

Teamet planerna kommer att vara användningen av den mest avancerade vetenskap och teknik för att skapa en barriär för att skydda mänskligheten, stoppa hotet från människan eller naturligt utrymme, inklusive utrymme skräp, solstormar, planeter påverkan.
Det uppskattas att utrymme finns spårbar upp till 20.000 bitar av utrymme skräp, utrymme och materia i sig kommer att utgöra ett hot mot livet på jorden.

enligt Ashurbeyli sade, & rdquo; Asgardia är en mogen och självständig stat, framtiden kommer att bli medlem i FN, dess betydelse ligger i att det finns en fredlig skyddsutrymme, för att förhindra konflikter på jorden spridda i rymden.
& Rdquo;

Enligt professor Ram Jakhu av Kanadas McGill University, sade & ldquo; styrning för yttre rymden, är mycket viktigt att inrätta en realistisk och unik global utrymme rättsordning, kommer det att se till att utforskningen av rymden är
utförs på ett hållbart sätt, är det för fredliga ändamål, men också är till nytta för mänskligheten, inklusive dem som lever på jorden och i rymden för framtida generationer.
& Rdquo;