Liktornar och förhårdnader nya riktlinjer för förebyggande

Cambridge University forskare har tagit det första steget i en ny metod för behandling av diabetes utvecklings typ 1, om det lyckas, skulle innebära slutet för att uthärda öde sjukdomar påverkar regelbundna insulininjektioner, som många patienter är barn
.

Typ 1-diabetes är en av de vanligaste barndomen Cheap Cigars kroniska sjukdomar, den snabba ökningen av antalet personer drabbas varje år.
I Storbritannien finns det cirka 400 tusen människor drabbades, däribland 29.000 barn.
Vid typ 1-diabetes, för att kroppens eget immunförsvar misstag de insulinproducerande pankreasceller som är kända för att vara skadliga, och därmed attack, förstöra dem.
Resultatet orsakas av en brist på insulin, måste glukos i blodet transporteras in i cellen.
Utan insulin, blodsockernivåerna stiger, vilket resulterar i kortsiktiga och långsiktiga skador, så att patienter måste injicera sig flera gånger om dagen för att kompensera för insulin lätthet.

I en studie publicerad i den öppna tidskriften ”Public Library of Science & middot; medicin” studie i tidskriften, en forskargrupp i Cambridge, USA Institute of Medicine / Wellcome Trust Diabetes inflammatoriska läkemedel laboratorium ledde att modulera immunsystemet,
Syftet är att förhindra att patientens immunceller angriper insulinproducerande celler i deras.

droger Aldesleukin, rekombinant interleukin-2 (- 2), den nuvarande höga doser som används för att behandla vissa typer av njurtumörer och hudcancer.
Aldesleukin på en mycket lägre dos, förbättra möjligheterna för regulatoriska T-celler (immuncellundergrupper), vilket hindrar immunsystemet förlorar kontrollen och förhindra det förstör kroppens egna organ (autoimmuna).
Nyckeln till denna metod är

först bestämma effekten av en enda dos av aldesleukin i typ 1-diabetes undergrupp av patienter.
För att uppnå detta, använde laget avancerad experimentell design med 40 typ 1-diabetes med ett brett spektrum av immunkontroll, och fann att vissa undergrupper dosökning 10–20%.
Dessa doseringar kan vara tillräcklig för att förhindra immunceller attackerar kroppen, men de kommer inte hämmar kroppens naturliga försvarssystem, som skyddar oss från invaderande bakterier eller virusinfektion är viktigt.

Forskarna fann också att, i en tidigare studie Några deltagare inte svarade, vilket också kan tolkas som ett problem aldesleukin daglig dosering.
De aktuella resultaten visar att daglig administrering resultat delpopulationer blir mindre känsliga för läkemedlet, rekommenderas för att få bästa resultat immuniteten ska inte behöva ta medicin varje dag.

& ldquo; typ 1-diabetes om de lämnas obehandlade är dödlig, men nuvarande behandling & ndash; & ndash; injektioner flera gånger om dagen insulin är inte lämpligt, de värsta aspekterna av patienten mer smärtsamma, särskilt för barn, och rdquo; Frank Waldron-Lynch
läkaren sa.
& Ldquo; Vårt mål är att utveckla en metod för behandling kan avsluta dagliga injektioner av insulin och orsaka patientens eget immunsystem status tidiga skador.

& ldquo; Vi är i ett inledande skede, men det är en användning av droger som produceras naturligt i kroppen för att återställa hälsan hos immunsystemet hos dessa patienter.
De tidigare studier har fokuserat på rubbningar i immunsystemet, vi vill justera det.
Vårt nästa steg är att hitta den optimala behandlingsprogrammet & ndash; & ndash; men inte förhindra skada, skada vår naturliga försvarssystem, men det kommer bara att öka kroppens egen reaktion.
& Rdquo;

Forskarna sade, någon behandling kommer inledningsvis att fokusera på nydiagnostiserade typ 1-diabetes kroppen, av vilka många är fortfarande kunna producera tillräckligt med insulin för att förebygga komplikationer av sjukdomen.
Behandlingen kan bidra till att förhindra ytterligare skador och för att hjälpa dem att fortsätta att producera små mängder av insulin under en längre tidsperiod.

liktornar eller förhårdnader beror på den långa tjocka huden friktion eller tryck vid foten verkar smärtande området.

de långa i toppen av foten eller fötterna kallas liktornar.
De som förekommer i fotsulorna kallas förhårdnader.

enligt den amerikanska Podiatric Medical Association (APMA) sa, oavsett var de är, kan liktornar och förhårdnader skada, och kan få allvarliga konsekvenser för patienter med diabetes eller påverka cirkulationen.

Enligt en sammanslutning presskonferens kommentarer & ldquo; milda liktornar och förhårdnader kan inte kräva behandling.
Om liktornar eller förhårdnader inte ge dig orsaka problem, vad det nu kan vara.
& Rdquo;

& ldquo; Om liktornar och förhårdnader orsaka smärta och obehag, eller på något sätt störa det dagliga livet, för att se en fotvårdsspecialist.
Dessutom bör patienter med diabetes, dålig blodcirkulation eller andra patienter allvarliga sjukdoms kontrollera fötter & rdquo; organisationens rekommendationer.

om det finns en liten liktornar och förhårdnader, kan din läkare rekommendera att du byter skor, eller lägga till några andra fyllnadsmedel.

liktornar eller förhårdnader, men ännu hellre av en läkare.
Det kan skrapas av med en skalpell slice förtjockad hud.
Detta är en smärtsam botemedel, eftersom huden är död.
Enligt APMA, liktornar eller förhårdnader om upprepade attacker kan kräva ytterligare behandling.

Om liktornar eller förhårdnader orsaka svår smärta, kan du använda kortison.
I vissa fall kan operation bli nödvändig, sade föreningen.

att förhindra liktornar och förhårdnader, bära rätt skor.
Om du har en fot eller tå missbildningar, be läkaren vad de mest lämpliga skor.

enligt APMA, använder gel kuddar kan orsaka liktornar och förhårdnader för att minska friktion och tryck.
Fotvårdsspecialist kan hjälpa dig hitta det bästa stället att upptäcka geldynan placeras.