Scientists utvecklar insulin piller

många diabetiker saknar insulinutsöndringskapacitet, behöver dagliga injektioner av insulin, men även långtidsadministrering av insulin till patienten en hel del huvudvärk. Men denna situation kan snart ändras inträffa.
Enligt den amerikanska utrikes Cheap Cigaretter Outlet Niagara University (Niagara University) Forskarna sade att de framgångsrikt hade utvecklat en insulinpiller.
Sådana piller kan motstå stark syra miljön i magsäcken, direkt in i blodet genom tarmkanalen, och släpper sedan insulin.

forskare har försökt i det förflutna för att producera insulin ark, men det största hindret är att det orala insulinet neutral magsyra, vilket får dem att problem i tarmen.

forskare Dr. Mary McCourt uttryckas & ldquo; Vi har utvecklat en ny teknik som kallas Cholestosome denna neutrala lipidpartiklar kan göra några mycket intressanta saker.
& Rdquo; forskarna använde Cholestosome vesiklar inslagna insulin, insulin och mellan syra skapar en barriär så att det inte kommer att absorberas.
När Cholestosome ankomst tarmen, kan kroppen absorbera, blåsor genom tarmen in i blodet, kommer cellerna insvept i en lipidvesikel insulin bryts ned för att frigöra insulin.

Nu har forskare har genomfört djurförsök för blåsor.