Studier har visat att fostrets hjärtslag för första gången dök upp i de första 16 dagarna av graviditeten

statistik visar att den brittiska var 180 levande födda, fanns ett fall av medfödd hjärtsjukdom, vilket motsvarar den nya 4000 år, nya 12 patienter med medfödd hjärtsjukdom varje dag.

Enligt den brittiska Daily Mail rapporterade att för närvarande, visar en ny studie att fostrets hjärtslag för första gången dök upp i de första 16 dagarna av graviditeten.
Tidigare forskare tror den första mänskliga foster hjärtslag muskelsammandragning är de första 21 dagarna av graviditeten.

närvarande fann en Oxford University forskargrupp att människans fostrets hjärtslag tidigare för första gången, tillhandahåller denna forskningsstudie finansieras av den brittiska hjärtagrunden (BHF).
Studieförfattaren, professor Paul BHF – Riley (Paul Riley) sa, vi försöker att bättre förstå hur hjärtutveckling, analys av de faktorer som leder till foster hjärtfel ske före födseln i livmodern, och hur man kan reparera hjärtat av den vuxna befolkningen, som
studien fann att behandlingen av medfödda bidra till att ge nya ledtrådar.

genom att hitta för första gången hur hjärtat slår och hur arbetet med att utveckla hjärtproblem, kan du undvika hjärtsjukdomar i det skede av graviditeten.
Professor Riley och laget hoppas att denna upptäckt kan reparera skadade muskler efter en hjärtattack, hjärtattack, lätt leda till hjärtsvikt.

forskargrupp fann första hjärtslag laboratorium musembryon, och så förmodligen mänskliga fostrets hjärtslag Cigar Store dök 16 dagar efter befruktningen, den studie som publicerades i ”Elife” magazine.
Det har rapporterats att den brittiska var 180 nyfödda var där ett fall diagnostiserades med medfödd hjärtsjukdom.