United Launch Alliance lanserade ”space truck” program

United Launch Alliance utvecklar en ny generation av raket & ldquo; Vulcan & rdquo;.

Xinhua News Agency, Washington, 29 augusti – affärslokaler i vissa senaste utbytesförsök raket första etappen, och av den amerikanska Boeing och Lockheed – Martin Joint United Launch Alliance föreslog också inrättandet av ett nytt och ldquo; & rdquo utrymme lastbil
; planen, utöver återhämtningen av den första etappen motor, den andra etappen kommer att vara återanvändbar raket.

raket i allmänhet består av två steg, där det första steget av uppdraget är att lansera en raket i rymden, är den andra etappen av uppdraget att raketen till målplatsen.
Raket raket första steget är den dyraste delen, USA Space Exploration Technologies (SpaceX) för att försöka minska lanseringskostnader genom att återvinna fullständig den första etappen av raketen, och har genomfört ett antal framgångsrika utbytesförsök.
United Launch Alliance tillkännagav utvecklingen av en ny generation av raket i 2015 & ldquo; & rdquo;, Vulcan modell raketmotorer i det första steget separeras från raketen fallskärm retardation kan skicka en helikopter i luften för återvinning.
Den andra raketen steget återhämtningsplan

och förslaget till Förenta Launch Alliance, är att göra den andra etappen raket i rymden resor återanvändas.

& ldquo; Vi tror att för att uppnå målet återanvändbara, behöver inte låta det gå tillbaka till marken, och rdquo; United Launch VD för Union Tori & middot; Bruno berättade nyligen USA & ldquo; kvarts & rdquo; webbplats sade, & rdquo; detta
är en stor förändring sätt att tänka.
& Rdquo;

i enlighet med United Launch Alliance design, ser formen som en raket andra etappen bränsletank, bak med fyra motorer, är den största funktionen kunna tanka i rymden, bränning startas igen, kan stanna i omloppsbana i flera veckor eller till och med
flera månader.
Tidigare Rockets är varorna till destinationen, men nu till den jordnära omloppsbana nog, så raketens lastkapacitet har förbättrats avsevärt.
Som för resten av resan för varor, kan det hela vara på banan för att vänta på fullbordandet av det andra steget av raketen.
Således är detta andra steg som kallas United Launch Alliance & ldquo; & rdquo;. Utrymme lastbil

är tänkt att United Launch Alliance, de kommande fem åren kommer människor att börja bygga i jordnära omloppsbana för utforskning av rymden gruv- och infrastruktur, till 2050 baser för utveckling av mänskliga aktiviteter på månen.
Och & ldquo; Space Truck & rdquo; kommer att spela en roll liknande varor transportband för att skapa utrymme fraktverksamhet att bli ekonomiskt lönsamt.

trasa cigarettes Shop Bruno sade: & ldquo; & lsquo; Space Truck & rsquo; hjälper till att bygga upp stort utrymme infrastruktur för att stödja utrymme ekonomisk aktivitet, kommer det att bli ett transportsystem till månad mellan praktisk mikrogravitation produktion och kommersiell bas
det kommer att kunna gälla asteroid prospektering.
& Rdquo;

United Launch Alliance består av Boeing och Lockheed – Martin joint venture bolag inrättades 2006, stod USA för 70% av marknadslansering.
Men United Launch Alliance SpaceX möter stark konkurrens.
Enligt & ldquo; kvarts & rdquo; webbplats rapporterade, har SpaceX raketuppskjutning 2015 sjunkit lägre än $ 100 miljoner dollar, med tanke på den kommersiella lanseringen låg som $ 62.000.000, medan de lägsta kostnad raketgevär United Launch Alliance är också $ 164.000.000
.